Käännekohta

Kirjailija: Antti Tuisku Lukija: Antti Tuisku Aarne Linden

Tieto
Musiikki
Elokuvat

Rakastettu pop-ikoni elämänsä tienristeyksessä. ”Vaikka olen jo pitkään tietoisesti työstänyt ajatusta, että aikani artistina on tullut tiensä päähän, ei se tarkoita, etteikö lopettamiseen liittyisi valtavasti tiedostettua ja tiedostamatonta epävarmuutta ja pelkoa.” Kun Antti Tuisku asteli 9. heinäkuuta 2023 alas Ruisrockin päälavalta, päättyi samalla yksi Suomen musiikkihistorian hienoimmista urista. Idolsista alkanut lukemattomia hittejä, ikimuistoisia keikkoja, vääjäämättömiä vastoinkäymisiä ja huikeita onnistumisia sisäänsä kietonut tarina oli tullut päätökseensä, ja edessä häämötti hyppy tuntemattomaan. Antti Tuiskun päiväkirjaan pohjautuvissa koskettavissa kirjoituksissa podetaan luopumisen tuskaa ja jätetään haikeita jäähyväisiä, mutta myös innostutaan uudesta ja arvaamattomasta ja eletään vielä kerran huikean uran sinetöinyt kiertue, jonka vertaansa vailla olevan show’n on tallentanut kuviin valokuvaaja Hanna Minja Nousiainen. Antti Tuiskun (s. 1984) ura alkoi vuonna 2003 Idols-TV-ohjelmasta, ja vähitellen hänestä kuoriutui 2000-luvun menestynein suomalainen poptähti. Vuonna 2018 Tuisku julkaisi huikean suositun elämäkerran Antti Tapani ja jäi tauolle. Artistiuransa kesällä 2023 lopullisesti päättänyt Tuisku on kouluttautunut ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja liikuntaneuvojaksi ja on myös suosittu puhuja; hän luennoi muun muassa aiheista, joita käsittelee syvemmin kirjassaan Menesty! – Näin löydät itsesi ja voit hyvin (2021).

Mistä äänikirjan Käännekohta löytää?

BookBeatilla 30 vuorokautta ilmaiseksi!
Äänikirja löytyy myös näistä palveluista
Käännekohta
Kuuntele nyt ilmaiseksi

Uusille asiakkaille 45 päivää maksutonta kuunteluaikaa.

Kuuntele Käännekohta ilmaiseksi?

Tällä hetkellä voit kuunnella teoksen Käännekohta ilmaiseksi Bookbeatillä. BookBeat tarjoaa uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuttoman kokeilujakson. Kokeilujakson aikana saat kuunnella ja lukea yteensä 20 tuntia, jonka jälkeen tilaus maksaa riippuen valitusta paketista alkaen 9,99€ / kk. Tilauksen voi lopettaa koska tahansa.

Myös niinikään Nextory ja Elisa kirja tarjoavat uusille asiakkaille ilmaisen kokeilujakson. Nextory 30 vuorokautta ja Elisa kirja jopa 45 vuorokautta.

Äänikirjapalveluiden hintavertailu

Äänikirjapalveluiden hinnoissa on pieniä eroja:

Näistä kaikkien äänikirjapalveluiden rajaton kuunteluoikeus maksaa noin 20 - 25€ kuukaudessa. Tuo hintavertailun basic sisältää noin 100 tuntia kuukausiaikaa ja maksaa noin 10€ kuukaudessa.

Käyttäjät pitivät myös näistä


Äänikirjat.org

Suomen suurin äänikirjasto.

Tietosuoja & käyttöehdot